Hypotheken

Een passende financiering voor uw droomhuis

Hypotheken

Het afsluiten van een hypotheek moet een weloverwogen beslissing zijn. Laat u goed begeleiden om te zorgen voor de juiste keuzes.
Een hypotheek is vaak een complex product die goed moet worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. Kiezen voor de best passende hypotheek kan u een flinke besparing op uw maandlasten geven. Toch moet er niet alleen gekeken worden naar de maandlasten. De hypotheek moet goed passen in uw financieel plaatje. Er moet dus naast de maandlasten ook gekeken worden naar de toekomstplannen, naar de gevolgen van overlijden of arbeidsongeschiktheid en eventueel naar de betaalbaarheid van de woonlasten na pensionering.

Welke hypotheekvormen kunt u tussen kiezen?
Tot 2013 waren er tientallen verschillende hypotheekvormen en mengvormen mogelijk. De in het verleden afgesloten hypotheekvormen worden gerespecteerd, maar tegenwoordig zijn er nog maar twee hypotheekvormen die recht geven op hypotheekrenteaftrek. Namelijk de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek. In beide hypotheekvormen volgt een volledige aflossing van de hypotheek op de einddatum.

Graag kijken wij samen met u welke hypotheekvorm het beste bij u past. Heeft u al een hypotheek? Bereken hier wat u maximaal kunt lenen en wat uw maandlasten zijn. Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een 1e vrijblijvend persoonlijk gesprek.

In ons dienstverleningsdocument leest u alles over onze dienstverlening